fredag 10 februari 2012

Tur jag har min varma mössa...

Gud vad jag längtar efter sommaren! Här sitter jag med tjock tröja, mössa (!) och halsduk på mig inomhus framför datorn och bara längtar till värmen!
Visserligen skiner solen idag sådär så man bara inte kan låta bli att bli på gott humör, och det räcker långt, men jag behöver lite värme också att tina upp min frusna själ och fingrar! Jag är helt övertygad om att jag inte är gjord för det här klimatet, vad tänkte mina förfäder på? Kunde de inte vandrat söderut istället, säg Frankrike eller Italien?

I vilket fall som helst, de här senaste veckorna har jag haft fullt upp med att träffa alla mysiga brudpar som planerar sin stora dag i år och det ska bli så spännande att fotografera er alla! Varenda par är unikt och har fantastiska idéer och tankar om hur just de vill ha sin dag och det är så härligt att så många vågar ta ut svängarna lite och verkligen göra det de vill!!! Längtar!

Tills dess jobbar jag med att göra en ny hemsida, och förutom att jag inte är tekniskt lagd så sliter jag med att välja ut och välja bort alla tusen idéer och förslag som poppar upp. Men snart så... :-)

Så stay tuned!
2 kommentarer:

 1. Jättefint Jenny! Du är så jävla duktig på att plåta bröllop!
  Och hade du varit född i Frankrike(vilket iofs hade varit bland det härligaste) så hade vi ju aldrig gått i samma klass och jag hade aldrig kunnat låna ditt badkar att göra filmstills =)

  Kram/db

  SvaraRadera
 2. Tack! :-) Och du har såklart helt rätt i att om man föds någon annanstans hade man ju inte blivit den man är idag med de vänner och familj man har! Så egentligen är jag ju så sjukt glad att jag är jag och att jag är här, här och nu!!! :-*

  Kram

  SvaraRadera