onsdag 1 februari 2012

Bröllopsfotograf på Allt om bröllops-mässa...

Ställde ut på Allt om bröllops-mässan i Nacka strand i helgen, och det var helt FANTASTISKT roligt!!! Så mycket sköna människor har jag aldrig träffat på en och samma gång!!! Och nu äntligen börjar jag komma tillbaka efter att ha varit dödligt trött av all spänning och alla sena nätter innan mässan för att allt ska bli precis sådär jag ville, och det blev det!

Eller nej, det blev bättre!!! Dels så fick jag till montern precis så som jag såg den i min vision, och dels hade jag aldrig kunnat drömma om att det var så många som kom! Särskilt roligt är det att så många verkligen tog sig tid och satte sig ner en stund och bläddrade i mina album!

Det är ju en sak att se en bröllopsfotografs bilder på en hemsida, men en helt annan att verkligen få ett flera kilo tungt album i famnen och bläddra fram en hel historia!!!


Sen kan jag också till min stora glädje meddela att vinnarna i mina utlottningar har dragits! En från lördagen och en från söndagen, och det de vann var antingen en engagementsession eller en boudoirsession, båda vinnarna hade valt engagementsessions!

Lördagens vinnare blev Terez Bolin från Uppsala och söndagens vinnare blev Aldis Gylfadottir från Rimbo, grattis ni båda, ni har fått mail! :-)


Och nu är det tusen roliga saker att ta itu med inför våren och sommaren! För er som inte kunde komma till mässan, här är lite inspirationsbilder från min fina monter! ;-)4 kommentarer:

 1. gud så fin monter du hade! wow!

  SvaraRadera
 2. Tack vad glad jag blir att du gillar den! :-D Ja, den är söt som socker!

  SvaraRadera
 3. Du hade en jättefin monter! trevligt att träffa dig! hoppas att mässan blev lyckad!

  SvaraRadera
 4. Kul att det blev så lyckat, härligt jobbat!!!

  --Angelica

  SvaraRadera