söndag 15 april 2012

Featured på Vintage Honeymoon!!!

Featured idag på fantastiska bröllopsbloggen Vintage Honeymoon med Alexandra och Mickes sagolika bröllop på Fejan förra sommaren!

Ett riktigt skärgårdsbröllop där de hade gjort precis allt själva och med hjälp av familj och vänner! De satsade på vad som var viktigt för dem den här dagen, att umgås med alla man tycker om och de hade verkligen lyckats med att visa äkta och sprittande glädje genom hela dagen och i alla detaljer!

Nu längtar jag ännu mer till sommar, sol och varma skärgårdssalta vindar!


3 kommentarer:

 1. Hej,

  Först av allt - fantastiska bilder! En fröjd för ögat :)

  Tänkte bara fråga dig vad du får tag på sån "rekvisita" som den där det står "tack!" på?

  Med vänlig hälsning
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja, visst är vimpeln fin! Det är faktiskt bruden Alexandra som gjort den själv! Och på baksidan står det "Nygifta"! :-) Det är inte så jättesvårt att göra en sådan vimpel själv faktiskt. Vill man vara ambitiös så kan man sy vimplar med olika tyg på varje sida och sy fast bokstäver, eller måla på bokstäver. Man kan också klippa ut trekanter ur tyg med en sådan där sicksack-sax, då håller det lite längre, och måla på bokstäver.
   Jag själv provade att göra en vimpel i papper och det gick ganska snabbt, klippte ut trekanter ur fina papper jag köpt på panduro, målade på bokstäver med schabloner - också från panduro, och sedan häftade jag fast dem på ett snöre och hängde upp. Snabbt, enkelt och jättefint!

   Jag har dessutom sett vimplar i olika former och färger på etsy.com, den sajten är sjukt bra om man vill hitta handgjorda saker som kan göras precis så som just du vill ha det!

   Lycka till!
   //Jenny

   Radera
  2. Hej!

   Okej, tack för ditt svar. Nu ska det pysslas!

   Trevlig helg!

   /Malin

   Radera