torsdag 4 augusti 2011

Louise & Micke, A Love Story

Egentligen borde jag fortsätta att jobba och redigera alla fina bilder jag tagit vid olika tillfällen i sommar, jag borde också städa (det behöver man väl alltid), tvätta (som därmed genererar mera jobb - att vika och lägga in tvätten, dödstråkigt!), fixa, plocka, ordna, sortera, rensa ur, kasta, göra allt det där som gör att man mår lite bättre av när det väl är klart!

Men det är ju inget roligt, inget roligt alls, så jag smyger in till datorn och lägger ut  några av mina favoritbilder från Louise och Mikaels bröllop istället. De bilderna får mig att må bra och bli glad så fort jag tittar på dem! Definitivt mycket roligare än att städa och ger en skön quick-fix av feel good, jag lovar!


En hel dag fylld av glädje, lycka, tårar och kärlek! Det var fantastiskt roligt att fotografera Louise och Mikael, förutom att de var sagolikt vackra så kunde de bara inte låta bli att skratta! Det syntes verkligen hur mycket de älskar varandra och hur mycket de bryr sig om varandra!

Fast vi börjar väl från början, på frisersalongen Saints and sinners på gamla Brogatan i stockholm där Louise och hennes mysiga tärnor fick håret fixat av trevliga Therese.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar